Seminarier

Seminarier i Mindful Eating

Vi erbjuder följande seminarium i Mindful Eating. Om ni vill att vi skräddarsyr ett seminarium, workshop eller föreläsning för er är ni välkomna att kontakta oss.

Skäddarsytt Seminarium

Mindful Eating – ät bra, må bra, gå ner i vikt

Mindful eating – upplev, glädje, njutning och frihet när du äter. Med mindfulness, självmedkänsla och KBT.

Utforska din relation till mat och ätande.

Vad är Mindful Eating? - PDFPowerpoint presentation
För vem

Vill du komma bort från ”måsten” när det gäller mat och hitta ett nytt sätt att finna glädje, njutning och frihet när du äter? Är du nyfiken på att utforska hur din relation till mat påverkar dig själv, dina relationer och livet i stort? Vi introducerar dig till mindful eating: Vad är det? Vad kan det ge dig? Hur går det till?

Innehåll

Seminariet ger en introduktion till mindful eating. Vad är det? Vad kan det ge dig? Hur går det till?

Kom bort från från stress och "måsten" när det gäller mat.

Seminariet bygger på boken Mindful eating- Ät bra, må bra, gå ner i vikt med mindfulness, compassion och KBT. Det finns möjlighet att köpa den till specialpris 160 kr i samband med seminariet.

Vi kombinerar teori med praktiska övningar och ger dig möjlighet att ställa frågor. Vi presenterar och signerar vår nya bok ”Mindful Eating – ät bra, må bra, gå ner i vikt” och berättar mer om vår instruktörskurs i mindful eating.

Fakta

Kontakta oss för skräddarsytt seminarium klicka här...

Kursledare

Katarina-Lundblad-Mindfulness-lärareKatarina Lundblad är Socionom och en av Sveriges mest erfarna lärare inom mindfulness. Katarina undervisar i mindfulness bl a på Malmö Högskola och på Sverigehälsan.

Åsa Palmkron Ragnar LäkareÅsa Palmkron Ragnar är legitimerad läkare, specialist i psykiatri. Hon har lång pedagogisk erfarenhet uppskattad föreläsare. Hon har skrivit flera bästsäljande självhjälpsböcker inom KBT och mindfulness.

Tillsammans har Åsa och Katarina skrivit böckerna ”Fri från stress med mindfulness” och ”Mindful Eating – ät bra, må bra, gå ned i vikt”.

Mindful Eating E-kurs
Ät bra, må bra & gå ner i vikt
NU 395 kr